Comice Pear Trees – Growing Comice Pears In The Garden Garden

I betragtning af ”lookerne” af pæresorter bruges Comice pærer i gaveæsker ved juletid, og tjener kaldenavnet “Christmas Pear”. Hvis du tænker du på at dyrke dine egne julepærer ved at plante Comice-pæretræer i din baghave, klik her for at lære mere.

Comice Pear Trees - Growing Comice Pears In The Garden Garden

Hvad er Comice-pærer? De er “lookerne” af pæresorterne. Der er de smukke, saftige frugter, der blev brugt i gaveæsker i juletiden, som fik dem kaldenavnet “Julepære.” Hvis du overvejer at dyrke dine egne julepærer ved at plante Comice-pæretræer i din baghave, vil du have information om denne populære frugt. Læs videre for information om dyrkning af Comice-pærer såvel som tip til pleje af Comice-pæretræer.

Hvad er Comice Pears?

Comice pear-frugt (udtales ko-MEESE) har en karakteristisk form, der sætter dem bortset fra andre pæresorter. Deres kroppe er fyldige og afrundede, mens halserne på disse pærer er stubbe, men veldefinerede. Frugterne af Comice-pæretræer er normalt grønne, men de har ofte en rød rødme over dele af huden. Et par stammer er helt røde, inklusive mange af de nyere sorter.

Oprindeligt dyrket i Frankrig som ”Doyenne du Comice” pærer, Comice pærefrugter er lækre, med en rig, sød, mild smag og en cremet konsistens . De er saftige og saftige, en sand fornøjelse at spise.

Dyrkning af comice-pæretræer

Saftig Comise-frugt, uden tvivl de mest lækre pærer, der er til rådighed, behøver ikke bare nydes ved juletid som gaver. Dyrkning af Comice-pærer er også en mulighed, så du kan have dem lige ved hånden hvert år.

Når det er sagt, start ikke med at plante pæretræet, medmindre du bor i det amerikanske landbrugsministeriums plantehårdhedszoner 5 til 9. Det betyder, at gartnere i varmt eller koldt klima skal søge et andet sted efter et andet passende frugttræ.

Kommende pæretræer vokser til 6 m høje og brede og bør plantes mindst så langt fra hinanden. Frugttræerne kræver også en fuld solplacering.

Comice Pear Trees - Growing Comice Pears In The Garden Garden

Pleje af Comice Pear Tree

Regelmæssig kunstvanding i vækstsæsonen er en vigtig del af pleje af Comice pear tree. Selvom træerne er ret modstandsdygtige over for tørke, vil du have vand for at få bedre smag af frugt.

Det er temmelig let at dyrke Comice-pæretræer, og træerne kræver ikke meget i vejen for yderligere vedligeholdelse, hvis plantet passende. Du har dog brug for lidt tålmodighed. Du bliver nødt til at vente tre til fem år efter plantning af, at træet producerer frugt.

Video: Pear Tree Doynne Du Comice

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: