Johnny Jump Up Planting Tips – Care Of Johnny Jump Ups In Gardens

For en liten og delikat blomst som har stor innvirkning, kan du ikke gå galt med johnny jump ups. De muntre lilla og gule blomstene er enkle å ta vare på. Lær mer om dem i denne artikkelen.

Johnny Jump Up Planting Tips - Care Of Johnny Jump Ups In Gardens

For en liten og delikat blomst som har stor innvirkning, kan du ikke gå galt med johnny jump ups (Viola tricolor). De muntre lilla og gule blomstene er enkle å ta vare på, så de ’ er ideelle for nybegynnere gartnere som vil legge litt farge til landskapet. En mindre slektning av de stemorsakede, johnny hoppoppgangene er et stort utvalg når du fyller inn under trær eller i mellom større busker. Fortsett å lese for mer informasjon om voksende blomster fra johny hoppe.

Hva er en Johnny Jump Up?

Også kjent som bratsj, vill stemorsblomst og hjerte, johnny hopper opp er faktisk en slektning av stemorsblomst. Forskjellen mellom johnny jump ups og stemorsblomster er stort sett en av størrelsene. Pansies har mye større blomster, selv om de ser veldig like ut. På den annen side produserer johnny jump ups mange flere blomster per plante og er mye mer varmetolerante, noe som gjør johnny jump up-plantingen enda mer ideell.

Growing a Johnny Jump Up Violet

Plan to dyrke disse blomstene i senger, rundt trebaser og til og med blandet med blomstrende pærer. Johnny hopper opp blomster elsker solskinn, men de vil også gjøre det bra med delvis sol.

Grav i masse kompost for å berike jorda og hjelpe til med drenering. Dryss et belegg med frø over den forberedte bakken og rake jorda for så vidt å dekke frøene. Hold dem godt vannet til spiring, som bør være i løpet av en uke til 10 dager.

Du vil få den beste dekningen hvis du planter frø på sensommeren eller høsten for neste år. vekst. Med røtter som allerede er etablert, vil de små plantene begynne å blomstre først våren.

Johnny Jump Up Planting Tips - Care Of Johnny Jump Ups In Gardens

Stell av Johnny Jump Ups

Hold johnny hoppe opp blomster vannet men ikke la ’ jord blir fuktig.

Knip av døde blomster og stengelender for å oppmuntre buskere vekst og mer blomsterproduksjon. Når sesongen er over, graver du opp det døde grøntområdet og gjenplanter sengen for neste år.

Overraskende nok har johny jump-ups en uvanlig bruk; de er en av en gruppe sjeldne spiselige blomster. Sammen med fioler og squashblomster kan disse blomstrene plukkes, vaskes og tilsettes salater, flytes i cocktailer og til og med fryses i isbiter for et dekorativt preg på festene.

Video: Johnny Jump Ups: Viola Wild Pansy Growing Flowers from Seed Gardening for Beginners Cut Flower Farm

Like this post? Please share to your friends:
Legg igjen en kommentar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: