Sedum ‘ Dragon ‘ s Blood ‘ Variation – Growing Dragon ‘ s Blood Sedum In Gardens

Dragon ' s Blood stonecrop er en spændende og attraktiv jorddækning, der spreder sig hurtigt i det solrige landskab og vokser lykkeligt i mange områder i USA. udfyld i løbet af sommeren for at blive en dyb bordeaux ved efteråret. Lær mere om denne plante her.

Sedum ' Dragon ' s Blood ' Variation - Growing Dragon ' s Blood Sedum In Gardens

Dragon ’ s Blood Stonecrop (Sedum spurium ‘ Dragon ’ s Blood ’) er en spændende og attraktiv jorddækning , spreder sig hurtigt i det solrige landskab og vokser lykkeligt i mange områder af den amerikanske Sedum Dragon ’ s Blood vågner op fra dvale i foråret med grønne blade og røde blomster at følge. Blade er skitseret i bordeaux, og farverne udfyldes i løbet af sommeren for at blive en dyb bordeaux ved efteråret.

Sedum ‘Dragon’s Blood’ Info

En sedum velegnet til USDA-hårdhedszoner 3 til og med 8, Dragon ’ s Blodsedumplanter dør tilbage om vinteren på koldere pletter, men vender tilbage med kraft for at komme i gang igen i foråret. Nye spirer fortsætter med at sprede sig og dækker de solrige, dårlige jordområder, når sommeren fortsætter. Voksende drage ’ s Blodsedum udfyldes mellem veje, stier ned ad mure og dækker klippehager, kombineret med andre spredende sedum eller alene. Dragon ’ s Blood Stonecrop ikke ’ t som fodtrafik, men spreder sig heldigvis omkring pavers.

Af den kaukasiske stonecrop (S. spurium) -familie er sedum ‘Dragon ’ s Blood’ en snigende eller to-række sedum variation, hvilket betyder at den er tolerant overfor byforhold. Dårlig jord, varme eller stærk sol er ikke en udfordring for denne snigende skønhed. Faktisk har denne plante brug for sol for at bevare sin dybe farve. Områder med den varmeste sommersol kan dog give lidt eftermiddagsskygge i løbet af denne tid.

Sedum ' Dragon ' s Blood ' Variation - Growing Dragon ' s Blood Sedum In Gardens

Sådan dyrkes Dragon’s Blood

Vælg din solrige, godt dræne stedet og bryde den op . Ændr komprimeret jord med kompost og sand, indtil du får hurtig dræning. Rødder har ikke brug for dyb jord, når de plantes som stiklinger, men rødderne af modent stenhøje kan nå en fod (30 cm) eller så dybt. Stiklinger skal være en tomme eller to (2,5 til 5 cm.) I længden. Du kan vælge at rodklippe før plantning, både i vand eller jord. Hvis du plantes efter opdeling, skal du grave så dybt som den klump, du planter.

Når du vokser fra de små frø, skal du sprede nogle få i klippehagen eller jorden og holde fugtig, indtil du ser spirer. Når rødderne udvikler sig, vil en lejlighedsvis tåge være tilstrækkelig, og snart er jordovertrækket klar til at tage af på egen hånd, klatre klipper og fortære ukrudt i dets vej. Dragon ’ s Blodstentrop danner en måtte, når det spreder sig, og holder ukrudt skygge og kvalt. Hvis du vil vokse højere prøver i måtten, skal du holde sedum tilbageholdt med beskæring og endda trække.

Hvis en uønsket spredning begynder, skal du blokere rødderne. Blokering går kun så langt for at holde Dragon’s blod indeholdt, men det er ikke angiveligt spredt til det punkt, at det var invasivt. Hvis du er bekymret for spredningen, skal du holde Dragon’s blodsedumplanter i udendørs containere. De er en attraktiv tilføjelse til enhver sol / del solplads i din udendørs have og værd at vokse et eller andet sted.

Video: All About Sedum | The Dirt | Better Homes & Gardens

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: