What Is A Golden Raintree – Guide to Growing Golden Raintrees

The Golden Raintree produserer ørsmå kanariegule blomster i prangende panicles som kan bli 30 cm lange. Hvis du er interessert i å lære hvordan du dyrker et gyllent raintree, kan du klikke på denne artikkelen for å få ytterligere informasjon om golden raintree.

What Is A Golden Raintree - Guide to Growing Golden Raintrees

Hva er en golden raintree? Det er en mellomstor pryd som er et av få trær å blomstre i sommeren i USA. Treets ørsmå kanariegule blomster vokser i prangende panikler som kan bli 30 cm lange. Hvis du er interessert i å lære hvordan du dyrker et gyllent raintree, kan du lese videre om informasjon om gyldne raintree og tips om pleie av golden raintree.

Hva er en Golden Raintree?

The Golden Raintree (Koelreuteria paniculata ) er et nydelig skygge-tre for bakgårder og hager i det amerikanske jordbruksdepartementet som planter hardhetssoner 5 til 9. I følge gylden raintree-informasjon passer disse trærne godt inn i mindre gårdsplasser, siden de vanligvis vokser mellom 7 og 12 meter. ) høy.

De voksende gylne løvtrærne elsker de dramatiske paniklene av små strålende gule blomster som vises midtsommer på treets spredte grener. Om høsten dukker det opp små kalkgrønne frøbelg på det gylne raintree, og modnes til en kjedelig brun. De ligner små kinesiske lykter og blir liggende på treet langt ut på høsten.

Dyrking av gylne raintrees

Hvis du vil vite hvordan du dyrker et gyllent raintree, vil du gjerne lære at pleie av gylne raintree er ikke vanskelig. Gyldne rekker trenger ikke omsorg for barnhansker.

Start med å plukke et plantested. Treet vokser raskest på en fullstendig solplass i fuktige, rike, dype, godt drenerte jordsmonn. Imidlertid vokser gylne raintrees fint også i delvis skygge. Og de kan vokse i et bredt spekter av jordsmonn, inkludert leire, sand, loam, alkalisk, surt. De trives i oversvømte forhold så vel som drenert jord.

What Is A Golden Raintree - Guide to Growing Golden Raintrees

Golden Raintree Care

Treet blir sjelden angrepet av insekter eller sykdommer. Det er tørketolerant også. Når du begynner å dyrke gylne raintrees, trenger du ikke å bekymre deg for fortau eller uteplasser i nærheten av treet. Vanligvis gir ikke røttene til det gylne rietreet problemer.

Her er et tips: transplanter treet om våren. Informasjon om Golden Raintree antyder at et tre transplantert om høsten kan ha problemer med å overleve vinteren. Dette gjelder spesielt i de nedre hardhetssonene.

Video: How to grow Golden Rain Tree (Beautiful Yellow Flowering Small Shade Tree)

Like this post? Please share to your friends:
Legg igjen en kommentar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: